معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش، گفت: رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش، احداث هنرستان در جوار شهرکهای صنعتی است تا فارغالتحصیلان بعد دریافت دیپلم، بیکار نباشند و هم اکنون، سه میلیون دانشآموز کشور در فضاهای آموزشی پرخطر درس میخوانند.
به گزارش ایرنا، قاسم احمدیلاشکی عصر امروز (پنجشنبه) در آیین افتتاح چند پروژه آموزشی در شهرستان مهولات جنوب خراسان رضوی افزود: بر اساس نیازهایی که در بخش فضاهای آموزشی وجود دارد، الان اولویت وزارت آموزش و پرورش مدرسهسازی است.
وی با بیان اینکه بودجه امسال وزارت آموزش و پرورش ۲۴۲ همت (هزار میلیارد تومان) است، گفت: از این میزان ۹۷.۷ درصد تنها به حقوق پرسنل اختصاص دارد و با ۲.۳ درصد باقی مانده، اداره این وزارتخانه بزرگ کار بسیار دشواری است.
احمدیلاشکی بدون اعلام ارقام دقیق، میزان طلب وزارت آموزش و پرورش از سازمان برنامه و بودجه را، بسیار زیاد دانست و گفت: وزیر آموزش و پرورش برای وصول این ارقام و واریز به حساب معلمان تلاش بسیاری داشته است که هنوز مطالبات محقق نشده و وقتی نمیتوانیم به تعهدات خود عمل کنیم، از معلمان هم نمیتوان توقع کار بیشتر داشت.
وی افزود: مشکلات به همین موارد محدود نمیشود و از دیگر مشکلات وزارت آموزش و پرورش “بیاعتمادی” است، ظرف سالیان قبل قولهایی داده شده، اما به آنها عمل نشده است، لذا از یک سو توقع بالایی ایجاد شده، اما به وعدهها عملی نشد.
احمدی لاشکی با تشریح مزایای برنامه هفتم توسعه و اینکه در چند بخش آن به آموزش و پرورش توجه ویژه شد، اظهار کرد: بر این اساس مقرر شده بخشی از درآمد معادن برای هنرستانها اختصاص یابد، همچنین در ماده ۹۲ به صراحت اعلام شده آموزش و پرورش یک امر ملی است و همه حتی نیروهای مسلح موظفند در خدمت آن باشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش از کمیسیون برنامه و بودجه و به خصوص نماینده مردم منطقه تربتحیدریه در مجلس خواست تا نسبت به رفع مشکلات این وزارتخانه و به ویژه تصویب برنامه هفته توسعه بذل توجه خاص داشتهباشند.
احمدیلاشکی تصریح کرد: رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش، احداث هنرستان در جوار شهرکهای صنعتی است تا فارغالتحصیلان بعد دریافت دیپلم، بیکار نباشند.
وی در بخش دیگری در خصوص جذب نیروی جدید اظهار کرد: یکی از مشکلات در حوزه نیروی انسانی، متاثر از ۲ اقدامی است که قبلا انجام شده، یکی آنکه گفته شد نیروها با ۲۵ سال خدمت بازنشسته شوند و برای جبران کمبود اعلام شد از طریق بسته حمایتی نظیر خرید خدمات کمبود نیرو جبران شود، مسئله دو این بود که اعلام شد به مرکز تربیت معلم نیاز نیست و نیروهای مورد نیاز از بین فارغالتحصیلان دانشگاهی تامین میشود.
احمدیلاشکی اضافه کرد: در رویکرد جدید اگر قرار است نیروی جدید جذب کنیم، حتما باید از درگاه دانشگاه فرهنگیان و نیز تربیت معلم شهید رجایی باشد.
به گزارش ایرنا، با حضور معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش چهار پروژه ورزشی، آموزشی و تولیدی با اعتبار ۲۲۰ میلیارد ریال با مشارکت خیران افتتاح و کلنگزنی شد.
مدیر آموزش و پرورش مهولات در این آیین گفت: کلنگزنی مدرسه ۶ کلاسه در زمینی به مساحت هزار مترمربع و با زیربنای ۴۵۰ متر مربع و با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال توسط همکار فرهنگی “هاجر زارع” ساخت آن بزودی آغاز خواهد شد.
علیرضا رشید افزود: همچنین مدرسه ۶ کلاسه روستای احمدآباد در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۳۶۵ مترمربع با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات نوسازی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و با مشارکت بنیاد برکت احداث شد.
در این آیین مجموعه کارگاه فرآوری پسته با رویکرد آموزش با اعتبار صد میلیارد ریال و زمین چمن با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از محل درآمدهای هنرستان کشاورزی شهرستان مهولات افتتاح شد.
فیضآباد، مرکز شهرستان ۵۷ هزار نفری مهولات در ۲۰۷ کیلومتری مشهد قرار دارد.