در میان گذاشتن سابقه عاطفی با شریک زندگی: بله یا خیر؟ ( قسمت دوم و پایانی)

در بخش اول این مطلب چنین طرح مساله کردیم که بسیاری همواره این دغدغه را دارند که آیا سوابق روابط عاطفی شان را با همسر خود در میان بگذارند یا نه بهتر است که این کار را نکنند، زیرا منجر به شک و سوء تفاهم می شود. در ادامه با ذکر فایده ها و دردسرهای این ” درددل کردن در مورد گذشته” با نیت شفاف سازی، جلب اعتماد و صمیمیت؛ این شمایید که تصمیم می گیرید ” اسرار هویدا کنید” یا اینکه نه، فقط “سکوت” کنید!
سواد زندگی، سواد عاطفی؛ مریم طرزی- پیشتر پی بردیم که هیچ معیار و قانون یکسانی، در هیچ فرهنگی، در این زمینه وجود ندارد؛ و به اندازه هر زوجی باورها و دیدگاه های  متفاوتی وجود دارد.
دانستیم که نظیر هر موضوع دیگری مربوط به انسان ها، بسترهای فرهنگی و اجتماعی، عرف موجود، طرز فکر زوجین و بسیار عوامل دیگر ، هر یک نقشی تعیین کننده دارند.زوجین باید در هر شرایطی بکوشند  امنیت روانی یکدیگر را به هم نزنند، و در صورت آماده نبودن و یا نخواستن تحت هیچ شرایطی یکدیگر را تحت فشار نگذارند.
پی بردیم که نیت افراد در این میان بسیار تعیین کننده است. آیا هدف اعتماد سازی و ایجاد صمیمیت است یا قضاوت و پیش داوری. و اینکه احترام گذاشتن به یکدیگر خط قرمزی است که هیچ کدام از زوجین اجازه عدول از آن را ندارند.
در ادامه نگاهی می اندازیم به برخی از محاسن و معایب درمیان گذاشتن سابقه عاطفی با شریک زندگی و چنانچه تحقیقی مستدل و علمی انجام شده باشد، اشاره ای به آن می کنیم.
متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_____________________
درس های دیگری در سواد زندگیمدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

همچنین ببینید

کشف شکارچی بزرگی که ۴۰ میلیون سال قبل از دایناسور‌ ها می‌زیست

«گایاسیا جنیا» ۳۰۰ میلیون سال پیش با آرواره‌های کاملا باز در آب‌های باتلاقی کمین می‌کرد و آرواره‌های بزرگ خود را بر روی طعمه‌های بی‌خبر از همه جا می‌بست. این جانور که بسیار بزرگتر از انسان بود، در نزدیکی باتلاق‌ها و دریاچه‌ها زندگی می‌کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *