معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته حمل‌و‌نقل با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه است.

توسعه رشته “حمل‌و‌نقل” در هنرستان‌ها

معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته حمل‌و‌نقل با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حال توسعه است.به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی کاظمی؛ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در آیین انعقاد تفاهم‌نامه توسعه رشته حمل‌و‌نقل با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: رشته حمل‌و‌نقل در راستای تربیت نیروی انسانی ماهر این حوزه راه‌اندازی شده که با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اکنون در حال توسعه و آموزش است.
وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر با همکاری دستگاه‌های مختلف وابسته به فراهم‌سازی امکان جذب و اشتغال فارغ‌التحصیلان آن حوزه دارد که باید به آن توجه ویژه کرد.
کاظمی با اشاره به دستاوردهای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تصریح کرد: پیشرفت در عرصه‌های اقتصادی، بهبود وضعیت بازار کار و البته مسئله ازدواج جوانان با توجه به توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و آموزش مهارت و تامین شغل در آینده برای هنرجویان ممکن می‌شود.
هنرستان‌ها در طرح مولدسازی اموال دولت به فروش نمی‌رسند
وی با اشاره به ضرورت راه‌اندازی هنرستان‌های جوار گفت: طرح توسعه هنرستان‌های جوار با بهره‌برداری از ظرفیت صنایع،کارخانجات، اتحادیه‌ها و موارد دیگر، اولویت مهم معاونت آموزش متوسطه است تا آموزش در محیط واقعی کار محقق شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توسعه رشته حمل‌و‌نقل افزود: توسعه رشته حمل‌و‌نقل با نگاه ویژه به آمایش سرزمینی با وجود همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه‌های آموزشی و پشتیبانی ممکن خواهد شد.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه بیان کرد: اکنون در 8 استان و 11 منطقه رشته حمل‌و‌نقل به 480 هنرجو با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آموزش داده می‌شود.
کاظمی اضافه کرد: در نظر گرفتن اولویت‌های جذب در آزمون‌های استخدامی و سایر شرایط اشتغال برای فارغ‌التحصیلان رشته حمل‌و‌نقل در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مسئله مهمی است که باید با تعامل و همکاری صورت گیرد.
انتهای پیام/

همچنین ببینید

افزایش ۲۶۷ هکتاری جنگل‌های حرا در جنوب کشور/مراقب معجزه طبیعت باشیم

تهران- ایرنا- سال گذشته ۳۰۰ هزار اصله نهال حرا در زیستگاه‌های تحت مدیریت و حساس ساحلی غرس شد که در نتیجه آن مساحتی حدود ۲۶۷ هکتار بر وسعت زیستگاه‌های مذکور در استان‌های بوشهر، سیستان و بلوچستان و خوزستان افزوده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *