تفهیم اتهام برای مقصران مرگ دختر 7 ساله در کانال آب قیامدشت + جزییات

حوادث رکنا: مقصران پرونده مرگ دختر 7 ساله قیامدشتی در کانال آب تفهیم اتهام شدند.
به گزارش رکنا، اواسط آذر امسال دختر 7 ساله‌ای که به همراه دوستان خود در حال بازی در محدوده سه‌شنبه‌بازار قیامدشت بود، در کانال آب سقوط کرد و جان باخت. با شکایت خانواده این کودک، پرونده‌ای تشکیل شد و تحقیقات ادامه یافت.
محمد رحمتی رئیس حوزه قضایی بخش خاوران گفت: در بررسی پرونده فوت این دختربچه که سحر نام داشت کار به صورت گسترده انجام و برای بررسی بهترپرونده موضوع 3 پرونده فوتی‌های اخیر کانال آب بررسی شد. پرونده 3 نفر از جمله سحر سامانی، امیرعلی و یک خانم که بر اثر سقوط در کانال آب فوت شدند، از شعبه‌ها دریافت و هر سه در قالب یک پرونده ویژه در دادگاه خاوران بررسی شد.
رئیس حوزه قضایی بخش خاوران افزود: در هفته اخیر، مدیران عوامل شرکت آب منطقه‌ای، عوامل شرکت پیمانکار آبیاری و زهکشی و شهرداری قیامدشت در دادگاه حاضر شدند و تفهیم اتهام انجام گرفت و قرار تأمین به نسبت درصد تعیین شده تقصیر از سوی کارشناس، دریافت شد.
رحمتی تصریح کرد: پس از بررسی‌ها مشخص شد عمده درصد تقصیر بر عهده مدیر شرکت آبیاری و زهکشی به عنوان شرکت پیمانکار آب منطقه‌ای است، زیرا بر اساس قرارداد پیمانی عمده ریسک پروژه را در نظر گرفته است.
وی با ابراز تأسف از نوع برخورد و پیگیری امور توسط مدیر خاطی شرکت آبیاری و زهکشی، از پرداخت دیه از بودجه بیت‌المال برای جبران تقصیر مدیران هم گلایه کرد و گفت: وکیل این مجموعه مدعی بود که مسئولیت بر عهده شرکت خاطی است و قصد پرداخت دیه از بودجه بیت‌المال را داشتند تا هرچه سریع‌تر پرونده مختومه شود.
رحمتی ادامه داد: در هر 3 فوتی در کانال آب قیامدشت، 60 تا 80 درصد شرکت پیمانکار آبیاری و زهکشی مقصر بوده و درصدی هم شهرداری قیامدشت به دلیل احداث بازارچه روز در کنار کانال آب، شرکت آب منطقه‌ای نیز به دلیل عدم نظارت و همچنین والدین مقصر شناخته شدند.
وی افزود: تفهیم اتهام به مدیران مسئول انجام شده اما مدیران خاطی اعتراضی به آرای صادره داشتند که بررسی و اعمال نظر و رأی لازمه صادر خواهد شد.
رئیس حوزه قضایی بخش خاوران در پایان با تأکید بر اینکه مجازات‌ها باید بازدارنده باشد و پرداخت دیه از بیت‌المال مورد قبول نیست، خاطرنشان کرد: در این پرونده، مسئولیت حقیقی اشخاص بررسی شد و بر اساس نتایج آن مسئول پیمانکار باید دیه را پرداخت کرده و مجازات شود که مجازات‌های تکمیلی از جمله انفصال از خدمت نیز شامل آن خواهد شد.

همچنین ببینید

کشف شکارچی بزرگی که ۴۰ میلیون سال قبل از دایناسور‌ ها می‌زیست

«گایاسیا جنیا» ۳۰۰ میلیون سال پیش با آرواره‌های کاملا باز در آب‌های باتلاقی کمین می‌کرد و آرواره‌های بزرگ خود را بر روی طعمه‌های بی‌خبر از همه جا می‌بست. این جانور که بسیار بزرگتر از انسان بود، در نزدیکی باتلاق‌ها و دریاچه‌ها زندگی می‌کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *