تدارک برای توسعه رشته حمل‌ونقل

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: رشته حمل و نقل در راستای تربیت نیروی انسانی ماهر این حوزه راه اندازی شده که با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اکنون در حال توسعه و آموزش است.به گزارش ایلنا از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، «محمدمهدی کاظمی» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در آئین انعقاد تفاهم‌نامه توسعه رشته حمل و نقل با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، ضمن تبریک ایام گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: رشته حمل و نقل در راستای تربیت نیروی انسانی ماهر این حوزه راه اندازی شده که با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اکنون در حال توسعه و آموزش است.
وی در ادامه افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر با همکاری دستگاه‌های مختلف وابسته به فراهم‌سازی امکان جذب و اشتغال فارغ التحصیلان آن حوزه دارد که باید به آن توجه ویژه کرد.
عضو شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به دست آوردهای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه ای، تصریح کرد: پیشرفت در عرصه‌های اقتصادی، بهبود وضعیت بازار کار و البته مسئله ازدواج جوانان با توجه به توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و آموزش مهارت و تامین شغل در آینده برای هنرجویان ممکن می‌گردد.
وی با اشاره به ضرورت راه اندازی هنرستان‌های جوار گفت: طرح توسعه هنرستان‌های جوار با بهره برداری از ظرفیت صنایع، کارخانجات، اتحادیه‌ها و موارد دیگر، اولویت مهم معاونت آموزش متوسطه است تا آموزش در محیط واقعی کار محقق گردد.
عضو شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توسعه رشته حمل و نقل، افزود: توسعه رشته حمل و نقل با نگاه ویژه به آمایش سرزمینی با وجود همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه‌های آموزشی و پشتیبانی ممکن خواهد شد.
وی با اشاره به تفاهم نامه، اظهار داشت: اکنون در ۸ استان و ۱۱ منطقه رشته حمل و نقل به ۴۸۰ هنرجو با همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای آموزش داده می شود.
کاظمی در پایان، گفت: در نظر گرفتن اولویت‌های جذب در آزمون‌های استخدامی و سایر شرایط اشتغال برای فارغ التحصیلان رشته حمل و نقل در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مسئله مهمی است که باید با تعامل و همکاری صورت گیرد.

همچنین ببینید

کشف شکارچی بزرگی که ۴۰ میلیون سال قبل از دایناسور‌ ها می‌زیست

«گایاسیا جنیا» ۳۰۰ میلیون سال پیش با آرواره‌های کاملا باز در آب‌های باتلاقی کمین می‌کرد و آرواره‌های بزرگ خود را بر روی طعمه‌های بی‌خبر از همه جا می‌بست. این جانور که بسیار بزرگتر از انسان بود، در نزدیکی باتلاق‌ها و دریاچه‌ها زندگی می‌کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *