لزوم اختصاص بودجه مناسب برای افزایش ظرفیت پزشکی

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: متاسفانه با وجود جذب حدود ۴ هزار و ۸۰۰ دانشجو بیش از ظرفیت سال‌های قبل طی دو سال، اما هیچ بودجه‌ای در این خصوص به معاونت آموزشی و دانشگاه‌ها پرداخت نشده است.به گزارش ایلنا، باقری فرد، به‌عدم پرداخت بودجه‌ی افزایش ظرفیت پزشکی، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: امسال دومین سالی است که وزارت بهداشت وظیفه خود را در جذب دانشجو به خوبی انجام داده و حتی بیش از آنچه در جدول مقرر بوده، در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرش دانشجو داشته است. بر این اساس ترم مهرماه دانشجویان آغاز شده و برخی از دانشگاه‌ها نیز در تلاشند تا برای ترم بهمن پذیرش دانشجو داشته باشند.
وی افزود: این در حالی است که متاسفانه با وجود جذب حدود ۴ هزار و ۸۰۰ دانشجو بیش از ظرفیت سال‌های قبل طی دو سال، اما هیچ بودجه‌ای در این خصوص به معاونت آموزشی و دانشگاه‌ها پرداخت نشده است.
باقری فرد، از نیازهای آموزشی دانشجویان در دانشگاه‌ها خبر داد و گفت: دانشجویان نیازمند فضای آموزشی، کلاس، تجهیزات، فضای رفاهی و خوابگاهی هستند و طبیعی است که این امکانات باید قبل از ورود دانشجویان فراهم شود. از این رو لازم است مبالغ مشخصی در این زمینه به معاونت آموزشی تعلق گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، پایش تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را وظیفه وزارت بهداشت دانست و تصریح کرد: اعتبار بخشی تمامی رشته‌های پزشکی و وابسته، بر عهده وزارت بهداشت است از این رو تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از جمله دانشگاه آزاد از طریق وزارت بهداشت اعتبار بخشی می‌شوند. این اعتبار بخشی به صورت مستمر و هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود و طبق ضوابط، نتایج آن به فدراسیون جهانی آموزش پزشکی اعلام می‌شود.

همچنین ببینید

دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»

فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *