مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به درمان مبتلایان صرع با کمک تکنیکهای جدید جراحی مغز در کشور، گفت: در این اعمال جراحی، کانون تشنج برداشتهشده و یا راههای عصبی عامل تشنج قطع میشوند.به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر محسن نبیونی در حاشیه اولین همایش بینالمللی جراحی تشنج اظهار کرد: بیماری تشنج یا صرع یک بیماری قدیمی است که از نوزادان تا افراد مسن را درگیر میکند.
وی با بیان اینکه امروزه با پیشرفت صنعت داروسازی، داروهای کم عارضه برای کنترل و درمان این بیماری ساخته میشود، افزود: بسیاری از داروهایی که برای افراد مبتلابه صرع تجویز میشود، نمونه ایرانی دارند و فقط اندکی از آنها خارجی هستند.
دبیر اجرایی اولین همایش بینالمللی جراحی تشنج ادامه داد: از چند سال پیش اعمال جراحی نیز برای درمان تشنج به کمک این بیماران آمده است و بسیاری از آنان بهبود پیداکردهاند.
این جراح مغز و اعصاب گفت: جراحی تشنج بر اساس یافتههای پاتولوژی و آناتومی مغز انجام میشود و در هنگام جراحی راههای عصبی که عامل تشدید تشنج هستند، قطع میشوند یا قسمتی از مغز که کانون تشنج است، برداشته میشود.
وی خاطرنشان کرد: اولین همایش بینالمللی جراحی تشنج نیز با محوریت همین موضوع امروز با حضور ۳۵ سخنران داخلی و ۳ سخنران خارجی و شرکتکنندگانی از سراسر کشور در بیمارستان فیروز گر برگزار میشود.
نبیونی افزود: امیدواریم در این همایش بتوانیم قدمی در راستای به اشتراکگذاری دادههای موجود و توسعه جراحی تشنج در کشور برداریم.
وی یادآور شد: بیمارستان فیروزگر به دلیل حضور اساتیدی که در اینگونه اعمال جراحی سابقه بیشتری دارند، در حال حاضر سانتر اصلی جراحی تشنج در کشور است.
مدیر گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین گفت: انتخاب بیمار برای جراحی تشنج در کمیسیونهای چند تخصصی با حضور جراح مغز و اعصاب، روانپزشک، رادیولوژیست و نورولوژیست انجام میشود.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.