ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: همکاری در مرکز پژوهشهای هستهای اروپا (CERN) و مرکز بینالمللی تابش سینکروترون، بخشی از فعالیتهای پژوهشگران و دانشمندان ایرانی در حوزه فیزیک و در عرصه بینالملل است.پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک با حضور ۱۹۸ دانشآموز نخبه از ۴۳ کشور، امروز ۱ مردادماه ۱۴۰۳، در سالن شیخ بهایی دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است. در این مراسم، سید علی محمد میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، پس از اظهار خوش آمدگویی به تمام شرکت کنندگان، عنوان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان از مراکز پیشتاز توسعه علمی با ۱۲ هزار دانشجو و ۵۰۰ عضو هیئت علمی، امروز میزبان شما عزیزان است.
وی ادامه داد: اینجا محلی برای تربیت دانشمندان و مهندسان برجسته است و این دانشگاه افتخار همکاری در پروژههای بین المللی را در کارنامه خود دارد.
میرمحمدی میبدی افزود: همکاری در مرکز پژوهشهای هستهای اروپا (CERN) و مرکز بینالمللی تابش سینکروترون نیز بخشی از فعالیتهای پژوهشگران و دانشمندان ما در حوزه فیزیک است.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان بیان کرد: بیشک برگزاری این رویداد بزرگ میتواند نمایشی از توانمندیهای ایران عزیز در توسعه دانش فیزیک باشد و دانشگاه صنعتی اصفهان میتواند شرایط مناسبی را برای میزبانی پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک با همکاری وزارت آموزش و پرورش فراهم کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدوارم در مدت اقامت خود در ایران از مهمان نوازی مردمان شریف اصفهان لذت ببرید و همچنین در آزمونی که پیش رو دارید برای شما آرزوی موفقیت دارم.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.