خبر مهم برای همه دارندگان کارت پایان خدمت و سربازان وظیفه

جزئیات دریافت امریه سربازی و شرایط جدید معافیت و خرید خدمت سربازی مشمولان مازاد خدمت اعلام شد.
شاهپور آذروند، مدیر کل دفاتر روستایی اظهار کرد: به‌منظور بهره‌مندی از ظرفیت و توان علمی جوانان تحصیل‌کرده در پیشبرد اهداف سازمانی، دانش‌آموختگان واجد شرایط دانشگاه‌های مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌توانند برای گذراندن دوره ضرورت خدمت سربازی به‌صورت امریه «سرباز روستایی» در مناطق محروم استان به سامانه جامع حوزه مشمولان معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور به آدرس mashmoolin.iripo.ir مراجعه کنند. بخوانید… آخرین فرصت تعویض شناسنامه را از دست ندهید شناسنامه این افراد حذف خواهد شد؛ فورا اقدام کنید شرایط خروج از کشور برای مشمولان سربازی
به گزارش ایرانی روز، شاهپور آذروند افزود: نداشتن غیبت و کسر خدمت، عدم رابطه متقاضیان به‌عنوان بستگان سببی و نسبی با کارکنان استانداری و همچنین بومی بودن، از جمله شرایط «سرباز روستایی» است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری اردبیل تصریح کرد: مدت خدمت سربازی روستایی ۲۴ ماه بوده و ثبت‌نام متقاضیان مقطع کارشناسی‌ارشد و دکتری در دفاتر امور روستایی و شورا‌های استانداری امکان‌پذیر است.
آذروند گفت: اعزام مشمولان برای تاریخ یکم تیر ۱۴۰۳ بوده و ثبت‌نام آن از روز چهارشنبه ۱۵ فروردین تا ۲۴ فروردین در سامانه مذکور انجام خواهد شد.
براین اساس مقرر شد در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۲۰۰ نفر از کارکنان شاغل در شرکت‌های خلاق به شرط احراز شرایط، از مزایای تخصصی امریه سربازی برخوردار شوند.
بر این اساس، شرکت خلاق باید از شرایطی همچون برخورداری از اظهارنامه مالیاتی، بهره‌مندی از حداقل سه نفر نیروی شاغل تمام‌وقت براساس آخرین فهرست بیمه مورد تأیید سازمان تامین اجتماعی و برمبنای آخرین گزارش صورت معاملات فصلی فروشی حداقل ۱۰۰ میلیون ریال داشته باشد.
در طرف مقابل، سرباز باید فارغ‌التحصیل و دارای مدرک کارشناسی ارشد و یا دکتری غیرپزشکی بوده و در چهار ماه اخیر از سابقه بیمه تمام‌وقت در شرکت به‌کارگیرنده برخوردار باشد، حداقل ۸۰ امتیاز از جدول فعالیت فناورانه را کسب کرده باشد و همچنین موضوع فعالیت فرد در مدت زمان حضور در شرکت، باید در راستای کالا و خدمات خلاق یا دانش‌بنیان آن شرکت باشد.
با توجه به محدودیت ظرفیت ابلاغی از طرف ستاد کل نیرو‌های مسلح، افراد براساس امتیاز کسب شده در هر دوره اعزام، رتبه‌بندی شده و افراد با بیشترین امتیاز به ستاد کل نیرو‌های مسلح معرفی خواهند شد. در صورت اتمام ظرفیت در هر اعزام، افراد باید تقاضای جدید خود را در دوره بعدی ارسال کنند.
تأیید اولیه افراد که توسط معاونت علمی براساس امتیازبندی صورت می‌گیرد، به منزله تأیید نهایی افراد نیست و پس از بررسی پروپوزال (شرح فعالیت شخص در شرکت) توسط داور فنی، نتیجه نهایی مشخص و اطلاع‌رسانی می‌شود.
معاون تربیت و آموزش ارتش در اواخر سال ۱۴۰۲ گفت: بر اساس نوع شغل سربازان، وام‌هایی در نظر گرفته‌ایم که سقف این مبلغ برای خوداشتغالی تا ۳۰۰ میلیون تومان و در حوزه کار آفرینی تا سقف ۴ میلیارد تومان است.
امیر سرتیپ علیرضا شیخ تصریح کرد: شعار سال ۱۴۰۲ ما «هر سرباز یک مهارت» است و باید برای این شعار برنامه‌ریزی کنیم به همین دلیل هر سربازی که وارد ارتش می‌شود طبق علاقه‌مندی باید یک مهارت را متناسب با حرفه و شغل مورد انتظار آینده خود یاد بگیرد که در فرآیند برنامه‌ریزی مرکز آموزش و مهارت کارکنان وظیفه ارتش این موضوع پیگیری و در حال انجام است.
امیرسرتیپ شیخ با بیان اینکه تسهیلات خوبی برای سربازان مهارت‌آموز پس از پایان خدمت در نظر گرفته شده است، بیان کرد: اختصاص وام برای ایجاد اشتغال سربازان آموزش دیده برای ما بسیار مهم است، با همین رویکرد ما این فرآیند را در قبل از خدمت، حین خدمت و پس از پایان خدمت سربازی در یک زنجیره به یکدیگر متصل کردیم تا بتوانیم حوزه‌های علاقه‌‎مندی هر فرد را قبل از شروع به خدمت احصا کرده و زمینه‌ها را برای فراگیری یک آموزش تخصصی فراهم کنیم.
وی اضافه کرد: در امتداد این اهداف یک حلقه اتصال با وزارت آموزش و پرورش ایجاد کردیم تا بتوانیم در حوزه مهارتی برای هر سرباز تسهیلات و کارگاه فراهم کنیم، همچنین برای بالابردن سطح کیفیت آموزش و آزمون‌ها از اساتید حرفه‌ای بهره بگیریم و مراحل مختلف آموزشی را تکمیل کنیم و تا آخرین مرحله دریافت گواهینامه رسمی به سربازان جوان که پس از پایان خدمت با دریافت تسهیلات و وام‌های خود اشتغالی که دستگاه‌های مختلف کشوری در این امر نقش دارند بتوانند با بهره‌گیری از این وام‌ها که به تمامی مراکز استان‌ها ابلاغ شده است، به حرفه مورد علاقه خود در استان و محل سکونت‌شان مشغول به کار شوند.
معاون تربیت و آموزش ارتش با اشاره به اینکه در حال افزایش سطح تسهیلات برای سربازان مهارت دیده هستیم و میزان وام خوداشتغالی با توجه به متفاوت بودن نوع کار مشخص می‌شود، اذعان داشت: ما براساس نوع کار و نیاز به تجهیزات هر حرفه، مبلغ وام را در نظر گرفتیم و براساس طبقه‌بندی نوع شغل‌ها که کارآفرینی بالاترین مقطع است تا مراحل کارگاهی که بخواهد شروع شود ما سقف وام را تا ۴ میلیارد تومان ارتقا دادیم.
وی افزود: در حوزه‌های مختلف از ۱۵۰ میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان وام داده می‌شود که این مبالغ به سربازانی که دارای مدرک مهارت باشند، وام پرداخت می‌شود.
در این بخش اگر هر سرباز طرح و ایده ارائه دهد به عنوان کارآفرین محسوب شده و مبلغ دریافت وام این افراد نسبت به سایر سرباز‌ها متفاوت است و تا سقف ۴ میلیارد در صورت بکارگیری سربازان ترخیصی به ازای هر نفر ۳۰۰ میلیون واگذار می‌گردد که ساز و کارخود را دارد و توسط حوزه نظام وظیفه دنبال می‌‎شود.
امیر سرتیپ شیخ اضافه کرد: همچنین برای ترغیب سربازان عزیز و بالا بردن قدرت ریسک‌پذیری آنان طرحی را در دستور کار جدید قرارگاه مهارت آموزی قرار دادیم که در آن افزایش سقف وام هم در نظر گرفته شده که با بهره اندک، ترکیبی از مهارت و تسهیلات را به بازار کار کشور انتقال دهند.
امیر سرتیپ شیخ در پایان با اشاره به اینکه سربازان وظیفه پس از پایان خدمت می‌توانند از مسیر دفاتر پلیس+۱۰ مراحل کار خود را پیگیری کنند، خاطرنشان‌کرد: ما مشخصات همه سربازان آموزش دیده و دارای مدرک را از طریق سامانه سازمان نظام وظیفه در اختیار همه استانداری‌ها قرار دادیم و همچنین نماینده‌های ما در مراکز استان‌ها حضور دارند. استانداران نیز موظف هستند برابر سهمیه‌ای که برای هر استان و شهرستان تعیین شده است بانک‌های عامل را موظف کنند که این وام‌ها به همه افراد دارای شرایط پرداخت شود.

همچنین ببینید

دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»

فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *