رئیس پیشین پلیس راهور فراجا از مردم ایران و همکارانش طلب حلالیت کرد و گفت با تمام توان در پلیس راهور کار کردم و اگر موضوعی بوده که از توان من خارج بوده است، بابت کمکاریها عذرخواهی میکنم.به گزارش ایسنا، سردار سیدکمال هادیانفر در مراسم تودیع خود و معارفه رئیس جدید پلیس راهور فراجا که پیش از ظهر امروز در سالن همایشهای نورالرضا برگزار شد، از همکارانش قدردانی کرد و گفت: افتخار خدمت در نظام اسلامی برای من افتخار و توفیق بزرگی است. همچنین باید تشکر کنم از همکارانم که در شرایط دشوار اقتصادی و … پای کار بوده و در ۲۹۷ هزار کیلومتر از راهها و ۱۴۴۰ شهر کشور حضور داشتند.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای من همواره موضوع تصادفات بود، گفت: خدا شاهد است که اگر در مورد راه یا خودروها حرف زدیم، همه و همه بخاطر این دغدغه بود تا بتوانیم آمار تصادفات و جانباختگان و مصدومان ناشی از آن را کاهش دهیم.
هادیانفر بر ضرورت توجه به معیشت و آینده پرسنل پلیس راهور نیز تاکید کرد و کفت: تلاش کردیم تا این وضعیت را بهبود ببخشیم.
وی با اشاره به حضور پنج سالهاش در پلیس راهور، گفت: پنج سال تلاش کردم، آنچه انجام شد، بضاعت ناچیز من بوده و از همه شما بابت کاستیها و آنچه که انجام ندادهام طلب حلالیت و بخشش دارم.
هادیانفر افزود: اگر امروز سالانه ۴۸ میلیارد تردد در ایمنی کامل در کشور انجام شده در نتیجه تلاش ۳۰ هزار نفر از همکاران من در پلیس راهور بوده است.
وی درباره اقدامات عملیاتی و عمرانی پلیس راهور در دوران حضورش در پلیس راهور نیز گفت: کاهش جانباختگان تصادفات بر اساس شاخصهای سازمان جهانی بهداشت یعنی بر اساس جمعیت، میزان پیمایش و تعداد خودرو که ما در تمامی این سه شاخص روند کاهشی داشتیم، هرچند که از نظر ما حتی یک کشته هم در تصادفات زیاد است.
وی ارائه سالانه ۱۵۰ میلیون سالانه خدمت ترافیکی، برگزاری شورایعالی حمل و نقل و ترافیک کشور پس از هشت سال وقفه، پرداخت حقالزحمه عملیاتی کاهش تصادفات رانندگی، برگزاری قرارگاه کاهش تصادفات رانندگی ، راهاندازی سامانه سپهتن نوین بر روی ۱۰ هزار و ۶۰۰ دستگاه اتوبوس ، توقف تولید پراید و ۴۰۵ بر اساس تحلیل ۱۰ ساله دادهه تصادفات و…. را از جمله دیگر اقدامات انجام شده برشمرد.
هادیانفر از احداث و تکمیل ۲۹۰ ساختمان پلیس راهور و اجرای کروکی الکترونیکی به عنوان بخشی دیگر از اقدامات خود در پلیس راهور یاد کرد و گفت: حذف دفاتر اسناد رسمی از فرآیند خرید و فروش خودرو، ارائه پنجاه درصد کل خدمات پلیس از سوی راهور با ارائه ۷۰ میلیون خدمت، اجرای طرح ترحیص خودروها و موتورسیکلتهای رسوبی از جمله اقدامات انجام شده در این دوره بود.
رئیس پیشین پلیس راهور فراجا به برخی از اقدامات انجام شده در پلیس راهور از سال ۱۳۹۸ تا کنون پرداخت و گفت: بیش از ۳۰ میلیون خدمت در حوزه شمارهگذاری و بیش از ۱۰۸ میلیون خدمت در حوزه اجرائیات از سال ۱۳۹۸ تاکنون ارائه شده است. آزادسازی بیش از ۳۰ میلیون پلاک، کاهش ۷۵ درصدی مدت زمان ارائه خدمات شماره گذاری، کاهش توقف زمان تبدیل گواهینامه از پایه سه به دو و از پایه دو به یک، اجرای ۱۰۰ پروژه سیستمی، راهاندازی مرکز تحلیل داده تصادفات، راهاندازی مرکز رصد فضای مجازی، استفاده از ظرفیت پهپادی، اجرای طرح سرعت متوسط غیرمجاز در جادههای اصلی از دیگر اقدامات است.
هادیانفر با اشاره به راهاندازی مرکز شمارهگذاری اینترنتی گفت: اجرای طرح مکانیزه صدور گواهینامه آسان در ۲۸ استان و ۳۳۰ شهرستان، صدور گواهینامه دو زبانه و تعامل با ۷۳ کشورراهاندازی سامانه پیامک و ابلاغ پیامکی تخلفات هم در این دوره انجام شد.
وی از چاپ ۴۰۰۰ نسخه کتاب و کتابچه آموزشی، کوچکسازی کتاب آییننامه راهنمایی و رانندگی، افزایش حقوق و اعطای تسهیلات، افزایش رضایت مردمی و در عین حال کاهش نارضایتی بر اساس تماسهای مردمی با سامانه ۱۹۷ نیز به عنوان دیگر اقدامات خود یاد کرد.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.