تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با هدف توسعه همکاریهای دوجانبه و بهرهگیری از تواناییهای علمی و آموزشی در حوزه مدیریت کاهش خطر شهر تهران امضا شد.به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در قالب این تفاهمنامه که با هدف تسهیل همکاری با دانشگاه به منظور ایجاد مشارکت و بهرهگیری از تواناییهای علمی،آموزشی، تحقیقاتی و اجرایی در راستای توسعه شایستگیهای مدیریتی و تحقق همکاریهای آتی امضا شد، موضوعاتی چون ایجاد و برقراری همکاری دوجانبه، بهرهگیری از دانش و ظرفیتهای فنی، محتوایی و نیز زیرساختها و امکانات فیزیکی در اختیار طرفین با هدف طراحی و اجرای فعالیتهای آموزشی در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در چارچوب ماموریتهای سازمان و دانشگاه پیگیری خواهد شد.
بنابراین گزارش، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به اهمیت امضای این تفاهمنامه و تلاش برای رساندن محتوای آن به عرصه عمل به تشریح نقش، مسئولیت، ساختار و فعالیتهای این سازمان پرداخت و یادآور شد: سازمان مدیریت بحران یک سازمان حاکمیتی است که ذیل مدیریت شهرداری اداره می شود، ولی مسئول مدیریت بحران شهر تهران است و در قالب این مسئولیت، وظیفه هماهنگی بین ۱۰۰ دستگاه را در قالب ۱۵ کارگروه در تهران بر عهده دارد.
وی در ادامه توضیحاتی درباره فعالیتهای صورت گرفته ، تنوع موضوعی این فعالیتها، نقش ستادهای مدیریت بحران مناطق 22گانه و توزیع جغرافیایی پایگاههای مدیریت بحران ارائه داد و ضمن ترسیم فعالیتهای آموزشی و پژوهشی سازمان در بخشهای همگانی، گروههای دوام و آموزشهای تخصصی، به نقش دانشگاهها در بخش تخصصی اشاره کرد و امضای تفاهمنامه با دانشگاهها را در این بخش واجد اهمیت توصیف کرد و یادآور شد که میتوان از ظرفیت دانشگاهها در این بخش و همچنین بخشهای پژوهشی استفاده کرد.
وی با اشاره به اهمیت امضای تفاهمنامه با دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان یکی از دانشگاههای مهم کشور که میتواند در حوزه مدیریت بحران نیز نقشآفرین باشد، افزود: برای ارتباط موثر با دانشگاه آمادگی کامل داریم.
امیررضا شاهانی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز با اظهار امیدواری نسبت به امضای این تفاهمنامه برای استفاده از ظرفیتهای مشترک، گزارشی از تنوع موضوعی دانشکدههای این دانشگاه ارائه داد و به تشریح ظرفیتهای تخصصی دانشگاه برای حل مشکلات شهری و استفاده در بخش مدیریت بحران پرداخت.
وی افزود: غیر از بحرانهای طبیعی و اقلیمی، بحرانهای دیگری نیز در حوزه اجتماعی وجود دارد که حتی بر اثر وقوع زلزله و سیل میتوانند به وجود آمده یا تشدید شوند که معمولا به این بحرانها کمتر نگاه میشود در حالی که ظرفیت ایجاد بحران دارند. بنابراین این ما در تلاشیم با پیش بردن موضوع علوم اجتماعی محاسباتی، افزایش همکاری در این زمینه و انجام پژوهش، مطالعات را شکل دهیم و پیش ببریم.
طراحی پژوهشکده، استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی، طراحی دورههای آموزشی مصوب، عضویت در کارگروه و کمیتههای اندیشهورز، فراهم ساختن ظرفیت بورسیه در بخش مدیریت بحران و استفاده از ظرفیتهای پژوهشی موضوعات دیگری بود که رئیس دانشگاه به بررسی آنها پرداخت.
رضا کرمی محمدی معاون طرح و برنامه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز در این جلسه با اشاره به اقدامات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و تشکر از تلاشهای صورت گرفته، از این سازمان به عنوان یکی از سرمایههای ارزشمند کشور در بخش مدیریت بحران نام برد و در ادامه به تشریح زمینههای همکاری مشترک در بخش مخاطرات، مباحث آموزشی و موضوعاتی چون فرونشست و بازسازی و همچنین پدافند غیرعامل پرداخت.
گفتنی است، تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان بستری جهت تسهیل همکاری مشترک با هدف ایجاد همافزایی و استفاده از ظرفیتهای طرفین در راستای ارتقای تواناییهای علمی و آموزشی در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل امضا شد.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.