رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه ۲۲ تهران درباره راه حل احیاء شدن بوستان جنگلی چیتگر گفت: راهی جز جایگزین کردن درختان بومی در این منطقه نداریم و باید به این موضوع توجه شود.به گزارش ایسنا، نعمتالله نعمتی در حاشیه افتتاح خط لوله انتقال ۳ هزار و ۱۰۰ متر طول آب خام به بوستان جنگلی چیتگر گفت: در این بوستان درختان سوزنیبرگ شامل گونههای اقاقیا، بلوط و افرا است که حدود ۴۰ درصد از درختان پهنبرگ و ۶۰ درصد سوزنیبرگ هستند.
وی تصریح کرد: قدمت درختان سوزنیبرگ و پهنبرگ در بوستان جنگلی یکسان هستند و در واقع یک بوستان همسان را در چیتگر داریم.
رئیس اداره فضای سبز منطقه ۲۲ تهران خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی هرگونه تغییر آب و هوا مشکلاتی را برای درختان بوجود میآورد و میتواند یک قتل عام برای درختان باشد و آفت سوسک پوستخوار مدیترانهای بر اثر ضعیف شدن برخی از گونهها و درختان فراگیر شده است و میزبان این آفت فقط درختان کاج هستند.
نعمتی تصریح کرد: درختانی که ضعیف هستند و کمتر آب خوردهاند دچار بیماری افت سوسک پوست خوار مدیترانهای میشوند و این بیماری به صورت تساعدی به سایر درختان انتقال پیدا میکند و متاسفانه این بیماری در بوستان جنگلی چیتگر فراگیر شده است.
وی افزود: متأسفانه در سنوات گذشته، کمبود آب شهر تهران و قطع شدن مکرر آبهای خام و پساب، باعث شده که استرسی به درختان وارد شود و شاهد هستیم که پوست درختان خشک شده در بوستان چیتگر کنده شده است و این درختان برگشتی ندارند و قاعدتا باید حذف شوند.
رئیس اداره فضای سبز منطقه ۲۲ ادامه داد: درختان سوزنیبرگ با آبی که امروز به بوستان جنگلی انتقال داده شد شرایط بهتری را پیدا خواهند کرد و انشاءالله در آینده شاهد سبز شدن درختان خواهیم بود.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.