عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: «برای جلوگیری از سیکل انتقال بیماری، باید جمعیت پشهها را کنترل کنیم.»استاد ویروسشناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در واکنش به این سئوال که آیا تب دنگی میتواند به پاندمی تبدیل شود، توضیحاتی داد. بخوانید… پشههای آدمکش به پایتخت میرسند؛ اعلان هشدار به تهرانیها! معاون وزارت بهداشت: بیماری تب دنگی از انسان به انسان منتقل نمیشود صید پشه آئدس در ۵ استان / پشه جنوب بیماریزاتر است اگر دستگاهها کوتاهی کنند «تب دنگی» همهگیر میشود
به گزارش مهر، سیدعلیرضا ناجی، با عنوان این مطلب که تب دنگی دو جز دارد، گفت: این دو جز، شامل ویروس و ناقل بیماری است که باید مواظب گزش پشه و انتقال بیماری باشیم.
وی افزود: در بحث تب دنگی، مقوله بیماریابی و ایزوله بیماران از اهمیت زیادی در جلوگیری از سیکل انتقال بیماری دارد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: برای جلوگیری از سیکل انتقال بیماری، باید جمعیت پشهها را کنترل کنیم.
وی افزود: اگر بیماریابی و کنترل جمعیت پشهها اتفاق نیافتد، میتواند شیوع بالایی ایجاد کند.
ناجی با عنوان این مطلب که فعلاً نمیتوان به پاندمی تب دنگی فکر کرد، گفت: مگر اینکه شرایط ویروس و راه انتقال بیماری تغییر کند.
رئیس مرکز تحقیقات و آزمایشگاه ویروس شناسی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: قدم اول در جلوگیری از تبدیل بیماری به پاندمی، این است که از گسترش ناقل بیماری که پشه آئدس است، جلوگیری کنیم.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.