معاون وزارت آموزش و پرورش گفت: در آموزش مجازی ایجاد یک ارتباط معنیدار در یادگیری مفاهیم پایه برای دانشآموزان مقطع ابتدایی چالش جدی است.به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، رضوان حکیم زاده با حضور در استودیو نگاه در خصوص سطح یادگیری دانشآموزان دوران ابتدایی به ویژه کلاس اولیها در آموزشهای مجازی اظهار کرد: آموزش مجازی در دنیا از سالها قبل شروع شده اما خاستگاه این آموزش عمدتاً آموزشهای بزرگسالان بوده است و برای کودکان چندان کاربردی ندارد.
وی افزود: در کشورهای مختلف دنیا از فناوریهای نوین، بیشتر برای غنیسازی محیط یادگیری مثل طراحی کتابهای دیجیتال و مدارس هوشمند استفاده میشود، اما اینکه آموزش مجازی بهطور کلی جایگزین آموزش حضوری شود برای کودکان مخصوصاً سال اولیها یک چالش جدی است.
معاون آموزش ابتدایی تصریح کرد: کودکان در مدرسه از طریق تعامل با معلم و سایر همکلاسان در جنبههای مختلف اجتماعی رشد پیدا میکنند. از طرف دیگر برای دانشآموزان سال اول دبستان، ایجاد یک ارتباط معنیدار در یادگیری مفاهیم پایهای خواندن، نوشتن و حساب کردن یک چالش جدی است؛ به همین دلیل در بازگشایی مدارس در اکثر کشورهای دنیا، ابتدا کلاسهای اول باز می شوند.
حکیمزاده گفت: در دوره ابتدایی دانشآموزان مهارتمحور هستند و از طریق عملی یا دستورزی آموزش میبینند و آموزش مجازی به دلیل اینکه توانایی آموزشهای مهارتمحور را ندارد و نمیتواند مهارتهای عملی را بهخوبی آموزش دهد؛ برای این دانشآموزان یک چالش جدی است.
شایان ذکر است، حکیمزاده در این گفتگو به نکاتی همچون ارزیابی یادگیری دانشآموزان دوره ابتدایی از اسفند تا خرداد سال قبل، برنامهریزی برای مقطع ابتدایی در سال تحصیلی 1400-1399 ، راهکارهای یادگیری بهتر و چگونگی آموزش دانشآموزان کلاس اول ابتدایی در فضای مجازی و نقش والدین در شرایط جدید آموزش اشاره کرد.
تهدید سلامت روان دانشآموزان و معلمان در آموزش مجازی
انتهای پیام/
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.