«مشاوره» در ۵۵۰۰ پرونده منجر به جلوگیری از «طلاق» شد

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: ۳۱طی یکسال گذشته توانستیم ۵۵۰۰ پرونده در شرف طلاق را با ارایه خدمات مشاوره‌ای ختم به بازگشت به خانواده کنیم.
به گزارش ایسنا، حسن عبدلیان‌پور در نشست خبری خبری امروز ضمن رونمایی از اپلیکشن حقوق عامه گفت: نرم افزار حقوق عامه در نوع خود اولین نرم افزار حقوقی است. بیش از ۳۰۰ موضوع حقوقی و کاربردی مبتلابه مردم در تعاملات روزانه را پوشش می دهد و به صورت صوت و تصویر و نوشتار مشاوره‌های کارشناسی حقوقی در آن وجود دارد.
وی با اشاره به ختم شدن ۳۱ درصد پرونده‌های خانواده به صلح و سازش، افزود: طی یکسال گذشته بیش از ۱۰۰ هزار خدمت مشاوره تخصصی حضوری به زوجین ارائه شده و توانستیم ۵۵۰۰ پرونده در شرف طلاق را با ارائه خدمات مشاوره‌ای ختم به بازگشت به خانواده کنیم.
عبدلیان پور با اشاره به پیگیری اجرای طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول ادامه داد: ۹ پیشنهاد به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه دادیم و تایید ۸ مورد آن در حوزه ثبت اموال غیرمنقول را داشتیم. جلسات علمی و نشست‌های تخصصی را در رابطه با معاملات اموال غیرمنقول برگزار کردیم.
وی با اشاره به امکان دسترسی عمده اشخاص حقیقی و حقوقی به ثبت درخواست کارشناس رسمی در کل کشور گفت: از این پس کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند پس از ثبت نام در سامانه جامع ارجاعات کارشناسی ۱۵۱۵ و احراز هویت درخواست‌های کارشناسی خود را ثبت کرده و پس از آن بصورت کاملا برخط پیگیری نمایند.
عبدلیان پور درباره اقدامات انجام شده مرکز وکلای قوه قصاییه برای  ایرانیان خارج از کشور گفت: فراهم سازی و هماهنگی برای ارائه خدمات حقوقی به ایرانیان خارج از کشور از طریق همکاری با وزارت خارجه و سامانه میخک و هماهنگی با معاونت بین الملل قوه قضاییه انجام شده است.‌ وی ادامه داد: ساخت موشن گرافی‌های حقوقی و آموزشی، ساخت سریال حرفه‌ای، روی پرده بردن تئاتر با موضوعات حقیقی و برگزاری موت‌کورت‌های تخصصی از جمله اقدامات نوین فرهنگی مرکز وکلا برای رفع معضلات اجتماعی است. عبدلیان‌پور با تاکید بر اهمیت آموزش و اطلاع‌رسانی گفت: در همین راستا از نیروهای متخصص و ابزارهای به روز در حوزه رسانه و اطلاع رسانی و آگاه بحشی و آموزش حقوقی در سطح کشور به صورت عمومی و تخصصی  بهره گرفته ایم. همچنین از سایت‌ها و سامانه‌های عمومی و تحصصی استفاده شده است. وی ادامه داد: افتتاح و بروزرسانی سامانه تلفنی ۱۲۹ در ۲۰ استان، توسعه خدمات حقوقی و مشاوره‌ای غیرحضوری و تلفنی به صورت ۲۴ ساعته، توسعه و راه اندازی سامانه تلفنی ۱۲۹ در کلانشهرها، ارائه ۲ میلیون و ۹۴ هزار و ۹۸۵ مشاوره حضوری  و … از دیگر اقدامات بوده است.
عبدلیان پور گفت: ۱۵ هزار و ۸۷۱ نفر وکیل معاضدتی و ۱۵ هزار و ۹۴۹ وکیل تسخیری داریم. تعداد مشاوره گیرنده تلفنی هم ۲۲۰ هزار و ۶۰۷ نفر بوده است  که ۸۰۰ هزار و ۸۳ دقیقه مشاوره تلفنی گرفته اند.‌
وی در پاسخ به سوال ایسنا درباره زمان برگزاری آزمون وکالت امسال مرکز وکلای قوه قضاییه گفت: بر اساس تکلیف قانونی و طبق ماده ۴ و ۵ قانون تسهیل، ما باید سالی یکبار آزمون وکالت و کارشناسی  ‌را برگزار کنیم.  در این راستا  مکاتباتی با سازمان سنجش داشتیم و  منتظریم زمان برگزاری آزمون امسال را  تعیین کنند.
وی یادآور شد: مشکلی در سال گذشته داشتیم و آن این بود آزمون ما و کانون وکلا همزمان و طی یک هفته برگزار می شد  و مشکلات زیادی را ایجاد می‌کرد؛ لذا تقاضا کردیم بین آزمون ما و کانون‌های وکلا حداقل دو ماه فاصله باشد. سازمان سنجش در حال لحاظ کردن این موضوع است و در صورت لحاظ شدن آن زمان برگزاری آزمون اعلام می‌شود.
ادامه دارد…

همچنین ببینید

دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»

فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *