معاون سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: تنها با ارائه تسهیلات و تزریق پول صنعت پویا نمیشود بلکه لازمه صنعت و اقتصاد پویا مهارت است.
علی حسین شهریور معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفهای در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: خوشبختانه سطح علمی دورههای مهارتی مراکز آموزش فنی و حرفهای کشور به مرحلهای رسیده است که فارغ التحصیلان دانشگاهها و موسسههای آموزش عالی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد شغل و کسب درآمد وارد مراکز آموزش فنی و حرفهای شوند.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفهای با بیان اینکه کیفیت محصولات و تولیدات در گروه تربیت نیروی انسانی ماهر است گفت: تنها با ارائه تسهیلات و تزریق پول صنعت پویا نمیشود بلکه لازمه صنعت و اقتصاد پویا مهارت بوده و کشور تشنه مهارتآموزی است.
وی گفت: هدف از تأسیس و راه اندازی مراکز آموزش جوارکارگاهی و بین کارگاهی ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال پایدار و مولد و همچنین توسعه و تنوع بخشی به مدلها و الگوهای آموزشی متنوع در سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور است
شهریور افزود: این موضوع باعث میشود که بنگاههای اقتصادی فعال و واحدهای تولیدی با آموزش و تربیت نیروهای کار ماهر، متخصص و تبدیل یک نیروی کار ساده به یک نیروی تکنسین، کاهش هزینههای تولید و ارتقاء سطح کیفی محصولات را برای خود به ارمغان بیاورند.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.