توصیه‌های طب سنتی برای رفع گرمازدگی و عطش در تابستان

هوای گرم تابستان باعث بروز عطش و گرمازدگی و بروز اختلالاتی مانند سستی دستگاه گوارش می‌شود اما طب سنتی ایرانی راهکارهای ساده‌ای برای پیشگیری از بروز عطش و گرمازدگی در این فصل دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، گرمی پیوسته هوا در روزهای تابستان به خصوص زمانی که با پیاده‌روی و فعالیت بدنی شدید مانند ورزش کردن همراه باشد می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در گرم مزاجان، خشک‌مزاجان و جوانان شود.
هوای گرم، باعث افزایش خون‌رسانی محیطی شده و منجر به گرم و قرمز شدن رنگ پوست می‌شود و باطن بدن رو به سردی می‌رود و از همین رو، قوه هاضمه و دستگاه گوارش دچار سستی و ضعف می‌شود. همچنین، گرمی قلب زیاد می‌شود و این گرمی از راه قلب به همه بدن سرایت می‌کند که موجب افزایش عطش می‌شود.
با توجه به گرم‌ترشدن هوا، عمل به برخی توصیه‌های طب سنتی و مصرف برخی خوراکی‌ها برای پیشگیری از گرمازدگی و بروز عطش، بسیار کمک‌کننده خواهد بود که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌شود:‌
طب سنتی ایرانی همچنین برای پیشگیری از بروز تشنگی، عطش و گرمازدگی، توصیه‌های زیر را ارائه می‌کند:
انتهای پیام/

همچنین ببینید

دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»

فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *