رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در سه ماهه امسال، ۱۴۲۹ نفر به دلیل تخلفات مرتبط با پلاک وسیله نقلیه به دادسرا معرفی شدند.به گزارش ایسنا، سرهنگ مرتضی گنجی با اشاره به تخلفات مربوط به پلاک وسایل نقلیه گفت:برخی از تخلفات در رانندگی هستند که هم وصف تخلف و نقض مقررات راهنمایی و رانندگی دارند و هم اینکه مانند نداشتن گواهینامه رانندگی در هنگام رانندگی و مخدوش کردن پلاک، وصف مجرمانه در آنها وجود دارد و جرم تلقی میشوند. بر اساس ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، تغییر در ارقام پلاک وسیله نقلیه، استفاده از پلاک تقلبی و نبودن پلاک در محل اصلی از جمله مواردی است که قانونگذار آن را جرم تلقی کرده و برای کسی که این اقدامات را انجام دهد مجازات شش ماه تا یکسال حبس را در نظر گرفته است.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه مخدوشی پلاک هم جرم است و هم تخلف، ادامه داد: مخدوشی پلاک، ۷۰۰ هزار تومان جریمه در پی دارد. همچنین در نهایت قاضی دادسرا پرونده این جرم را بررسی و برای آن رای صادر میکند. سال گذشته ۴۷۰۰ پرونده دستکاری پلاک توسط پلیس به دادسرا ارسال شد و این افراد هم جریمه شدند و هم در مراجع قضایی مورد بررسی قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه هرگونه تغییر در پلاک خط قرمز پلیس است، گفت: تغییر در ارقام وسیله نقلیه یعنی تغییر در هویت آن و پلیس به هیچ عنوان با دیدن این تخلف کوتاه نمیآید و با آن برخورد قانونی لازم را انجام میدهد.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: همچنین در سه ماهه ابتدایی سال جاری نیز در شهر تهران ۱۴۲۹ پرونده قضایی مرتبط با پلاک تشکیل و به دادسرا ارسال شده است.
همچنین ببینید
دستگیری شکارچیان غیر مجاز در ارتفاعات زرین کوه دریاچه «تار دماوند»
فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند از دستگیری شکارچیان غیرمجاز قبل از اقدام به شکار در ارتفاعات ۳۸۰۰ متری زرین کوه دریاچه تار خبر داد.